Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

LÄÄTSEPÜREESUPP

Eelroad

LÄÄTSEPÜREESUPP

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Paprika, ulukiliha, singi ja punase veiniga püreesupp punastest läätsedest. Kaunistuseks ja lisandiks vahukoor kirsikeedisega. Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
1 sibul
juursellerit
1 punane paprika
2 porgandit
250 g ulukiliha
50 g sinki
30 g võid
2 sl tomatipastat
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
750 ml puljongit
250 ml punast veini
250 g punaseid läätsi
200 ml vahukoort
4 sl kirsikeedist
kaunistamiseks erivärvilisi paprikatükikesi
ValmistusviisPuhasta ja pese köögivili ning lõika väiksemateks kuubikuteks. Haki väiksemateks tükkideks ulukiliha ja sink. Sulata kastrulis või ning prae selles liha. Lisa tomatipasta ja köögiviljakuubikud, hauta veidi, maitsesta soola ja pipraga. Kalla potti puljong, vein ja läätsed. Keeda tasasael tule u 50 minutit. Püreesta supp mikseriga, lisa veidi vett ja maitsesta soola ning pipraga. Sega kokku vahukoor ja kirsikeedis. Jaota supp taldikutesse ning kaunista roosa kreemi ja värviliste paprikatükikestega.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

Märksõnad

läätsepüreesupp

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga