Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Soe salat broilerifileega

Eelroad

Soe salat broilerifileega

Sirje Rekkor Targu talita
PrindiSoovita sõbrale
Soe salat grillitud broilerifileede, tsukiini, kirsstomatite ja mustade oliividega. Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
4 broilerifileed
2 sl sojakastet
4 sl Teriyaki kastet (või muud maitsekohast vürtsikastet)
2 küüslauguküünt
0,5 tl soola
0,5 tl musta pipart
150 g kivideta musti oliive
400 g kirsstomateid (sobivad ka tavalised väikesed tomatid)
1 väike tsukiini
salatilehti (lehtsalat, jääsalat, vms)
KASTE:
4 sl oliivõli
2 sl laimimahla
1 tl sidrunimahla
1 l mett
1 tl soola
ValmistusviisMarinaadi valmistamiseks sega sojakaste, vürtsikaste, purustatud küüslauguküüned, sool ja pipar. Marinaadisegu määri broilerifileedele ja lase hetk maitsestuda. Salatikastme valmistamiseks sega kastmeained. Salatilehed loputa külma vee all, nõruta ja tahenda. Tsukiini lõika õhukesteks viiludeks. Serveerimisvaagnale pane salatilehed, nendele laota tsukiiniviilud, poolitatud või sektoriteks lõigatud tomatid ja oliivid ning vala üle salatikastmega. Broilerifileesid grilli mõlemalt poolt 5 minutit. Fileed lõika viiludeks ja aseta salatile ning serveeri kohe. Juurde sobib pakkuda grillitud teraleiba või röstisaia. Leiva- või saiaviilud võib kolmnurkadeks (kangideks) lõigata ja samuti sooja komponendina salatile lisada.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidGrillitud teraleib või röstisai.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes