Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

OKROSHKA LIHAGA

Eelroad

OKROSHKA LIHAGA

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Külm kaljasupp veiseliha, kurgi ja keedumunadega. Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
320 g keedetud veiseliha
1,2 l kalja
120 g sibulapealseid
240 g värsket kurki
160 g hapukoort
2 keedetud muna
suhkrut
soola
sinepit
maitserohelist
Valmistusviis
Keedetud külm veiseliha ja kooritud kurgid lõigata peenteks ribadeks või väikesteks kuubikuteks. Sibulapealsed hakkida peeneks ja hõõruda vähese soolaga, kuni hakkab eralduma mahla. Kõvaks keedetud munad hakkida, segada koore, sibula, sinepi, suhkru ja soolaga. Siis valada juurde kali ja segada. Lisada liha, kurgitükid ja hakitud till.
Serveerimisviis
Serveerida hästi külmalt.
Lisandid

Märksõnad

okroshkalihaga

Uued retseptid

Kauboikartulid rosmariiniga

Argitoidud
Kauboikartulid rosmariiniga