Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

OKROSHKA SINGIGA

Eelroad

OKROSHKA SINGIGA

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Külm kaljasupp veiseliha ja singiga. Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
1,5 l kalja
160 g keedetud veiseliha
120 g keedetud või küpsetatud vasikaliha
120 g taist keedusinki
120 g sibulapealseid
240 g värsket kurki
160 g hapukoort
2 keedetud muna
suhkrut
sinepit
soola
maitserohelist
Valmistusviis
Lihatooted lõigata väikesteks kuubikuteks. Osa lihast võib asendada keedetud keele, taise keedetud lambaliha, kergsoolapeki vms. Kurgid koorida ja lõigata samuti väikesteks kuubikuteks. Sibulapealsed hakkida ja hõõruda soolaga. Lisada hapukoor, munakollased, sool, suhkur, sinep ja kali ning segada hoolikalt. Siis lisada liha- ja kurgitükid, hakitud maitseroheline ja hakitud munavalged ning anda külmalt lauale.
Serveerimisviis
Serveeri külmalt.
Lisandid

Märksõnad

okroshkasingiga

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool