Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

ÄÄDIKARÄIMED

Eelroad

ÄÄDIKARÄIMED

Toidutare Ellen Arnover
PrindiSoovita sõbrale
Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
300-400 g fileeritud räime
Esimene marinaad:
2 dl vett
1 sl 30% äädikat
2 tl soola
Teine marinaad:
1 dl vett
1 viilutatud porgandit
1 viilutatud sibulat
2 kuni 3 sl 30% äädikat
0.5 kuni 1 dl suhkrut
veidi soola
musta pipart
hakitud värsket tilli
Valmistusviis
Valmista esimene marinaad ning vala räimefileedele. Hoia kaetult järgmise päevani külmkapis. Järgmisel päeval keeda teine marinaad koos sibula ja porgandiga. Lase jahtuda ning kalla seejärel räimedele. Enne söömist lase paar päeva jahedas maitsestuda.
Serveerimisviis
Lisandid

KOMMENTAARID

janar 20.dets 2011 12:28
hea on
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga