Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

VIINERISUPP PASTAGA

Eelroad

VIINERISUPP PASTAGA

Toidutare www.grynefee.ee
PrindiSoovita sõbrale
Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
1 sibul
1 porru valge osa
1,5 l vett
3 lihaleemekuubikut
2-3 porgandit
1 tl basiilikut
3-4 kartulit
100 g Itaalia sarvekesi, tähtnuudleid vms
300 g viinereid
murulauku
ValmistusviisLõika sibul ja küüslauguküüned peeneks, porru ja porgand õhukesteks poolrõngasteks. Valmista veest ja lihaleemekuubikutest puljong ja pane sellesse köögivili. Hauta madalal kuumusel vaevalt keevana 10 minutit. Lisa pasta ja tükeldatud kartul ning basiilik, keeda pehmeks. Viimasena lisa paksudeks viiludeks lõigatud viinerid ja lase läbi kuumeneda. Maitsesta lõplikult. Raputa supiportsjonite peale peenestatud murulauku. ServeerimisviisLisandid

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes