Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Praetud räimed tarretises

Eelroad

Praetud räimed tarretises

Targu talita
PrindiSoovita sõbrale
Enne serveerimist on soovitav hoida vähemalt 12 tundi külmas.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1 kg puhastatud räimi
2-3 sl jahu
3 sl õli
soola
tilli
MARINAAD:
1/2 l vett
1 sibul
6-8 tera vürtsi
8 tera musta pipart
2-3 nelki
2 loorberilehte
1-2 tl suhkrut
1 sl 30% äädikat
1 sl zhelatiinipulbrit
Valmistusviis
Fileerida räimed.
Fileed kasta jahusse ja praadida.
Maitsestada soola ning hakitud tilliga.
Marinaadi valmistamiseks lisada keevale veele sibulalõigud, maitseained ja lõpuks äädikas.
Kuumutada 3-5 minutit, kurnata ja segada leotatud zhelatiiniga. Praetud räimed jagada väikestesse kaussidesse ja valada peale marinaad.
Hoida külmas 12 tundi.
 

Uued retseptid

Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga

Argitoidud
Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga