Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Praetud räimed tarretises

Eelroad

Praetud räimed tarretises

Targu talita
PrindiSoovita sõbrale
Enne serveerimist on soovitav hoida vähemalt 12 tundi külmas.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1 kg puhastatud räimi
2-3 sl jahu
3 sl õli
soola
tilli
MARINAAD:
1/2 l vett
1 sibul
6-8 tera vürtsi
8 tera musta pipart
2-3 nelki
2 loorberilehte
1-2 tl suhkrut
1 sl 30% äädikat
1 sl zhelatiinipulbrit
Valmistusviis Fileerida räimed. Fileed kasta jahusse ja praadida. Maitsestada soola ning hakitud tilliga. Marinaadi valmistamiseks lisada keevale veele sibulalõigud, maitseained ja lõpuks äädikas. Kuumutada 3-5 minutit, kurnata ja segada leotatud zhelatiiniga. Praetud räimed jagada väikestesse kaussidesse ja valada peale marinaad. Hoida külmas 12 tundi. 

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga