Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Eestiaegne okroshka

Eelroad

Eestiaegne okroshka

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Külm kaljasupp küpsetatud linnu-, vasika- ja veiseliha ning keele ja singiga.
Retsept
portsjonile
200 g küpsetatud linnuliha
200 g küpsetatud vasikaliha
200 g keedetud keelt
200 g küpsetatud veiseliha
100 g taist sinki
2 sl tilli, murulauku, estragonilehti
4-6 keedetud muna
1 klaas hapukoort
3 l kalja
4-5 kurki
1 sl soola
suhkrut
jahvatatud musta pipart
5 keedetud peeti
Valmistusviis Liha ja sink lõigata väikesteks raasudeks. Punapeedid ja värsked kurgid koorida ja lõigata väikesteks kuubikuteks. Munad lõigata õhukesteks viiludeks. Panna kõik suurde kaussi. Maitseroheline hakkida, lisada maitseained ja hapukoor ning segada kaljaga. Valada lihale ja aedviljadele. Lauale anda hästi külmalt.  

Märksõnad

okroshkaeestiaegne

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes