Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Peekoni-kartulisalat

Eelroad

Peekoni-kartulisalat

Ruth ajakiri, Suvekodu
PrindiSoovita sõbrale
Maitsev segasalat.
Retsept
portsjonile
800 g kartleid
100 g suitsupeekonit
2 dl valmis pastakastet Arrabbiata(näiteks Barilla)
2 sl oliiviõli
soola
pipart
peotäis basiilikulehti
Keeda kartulid soolaga maitsestatud vees pehmeks. Jahuta ja lõika neljaks. Lõika peekon ribadeks, pruunista pannil rabedaks, nõruta üleliigsest rasvast ja lisa kartulitele. Sega juurde tomatikaste ja oliiviõli. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa peenestatud basiilikulehed ja sega läbi. Soovi korral võib lisada oliive ja kappareid. Sobib pakkuda eraldi, aga ka grillitud liha juurde.    

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga