Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Turkmeeni okroška

Eelroad

Turkmeeni okroška

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Külm hapupiimasupp keedetud veise- või lambaliha, kurgi, redise ja munaga.
Retsept
portsjonile
1,5 l hapupiima või keefirit
200 g keedetud veise- või lambaliha
100 g sibulapealseid
2-3 värsket kurki
4-5 redist
100 g hapukoort
2 keedetud muna
suhkrut
soola
tilli
Hapupiimale lisada väikesteks kuubikuteks lõigatud külm liha, kooritud ja tükeldatud kurgid, rediseviilud ja hakitud muna. Hakitud sibulapealsed hõõruda soolaga ning lisada supile. Maitsestada soola ja suhkruga ning puistata peale hakitud tilli.Hea teada ! Serveerida hästi külmalt.  

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga