Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Botvinja

Eelroad

Botvinja

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Külm kaljasupp keedetud koha, spinati, hapuoblikate, kurgi ja salatiga.
Retsept
portsjonile
400 g keedetud tuura või koha
300 g spinatit
160 g hapuoblikaid
80 g sibulapealseid
100 g salatilehti
250 g värsket kurki
60 g mädarõikajuurt
sidrunikoort
suhkrut
soola
maitserohelist
Spinati- ja hapuoblikalehed keeta väheses vees ja hõõruda läbi sõela. Kooritud kurgid lõigata lühikesteks ribadeks, mädarõigas riivida ja sibulapealsed hakkida. Spinati- ja oblikapüree segada, lisada sool, suhkur, riivitud sidrunikoor ja valada juurde kali. Eraldi liual antakse kõrvale keedetud kalatükid koos riivitud mädarõika, kurgi, sibula, salatilehtede ja hakitud tilliga. Eraldi kausis antakse botvinja kõrvale toidujääd. Hea teada !Vanal heal ajal valmistati botvinjat tuurabalõkist ja igale sööjale serveeriti ka üks keedetud vähk.Serveerida külmalt.

Märksõnad

botvinja

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga