Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Hispaania gazpacho

Eelroad

Hispaania gazpacho

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Külm supp tomati, kurgi, paprika, sibula, küüslaugu, tomatimahla ja valge veiniga. Enne serveerimist peab supp paar tundi külmikus seisma.
Retsept
portsjonile
1 suur tomat
1 värske kurk
1 roheline paprika
1 sibul
1 küüslauguküüs
1/2 tl soola
1 tl paprikapulbrit
2 dl värskeltpressitud tomatimahla
2 sl oliivõli
2 sl sidrunimahla
1/2 klaasi valget kuiva veini
Tomat ja kurk koorida.
Paprikal eemaldada viljavars ja seemned.
Aedviljad lõigata väikesteks tükkideks.
Sibul ja küüslauk hakkida hästi peeneks.
Ained segada ja lisada sool, paprikapulber, tomati- ja sidrunimahl ning õli.
Lasta paar tundi seista külmikus.
Enne lauale andmist lisada supile vein ja mõned jääkuubikud.
Lisandiks sobivad keedetud muna, oliivid, paprikakaunad, kurgiviilud ja lutsernivõrsed.
Hea teada !
Serveeri külmalt.
Lisandiks sobib
Röstitud leib küüslauguvõiga. Keedetud muna, oliivid, paprikakaunad, kurgiviilud, lutsernivõrsed.

KOMMENTAARID

tasty 24.märts 2007 13:01
röstitud leiva-saiakuubikud võiks supi sisse lisada.nii tehakse seda vähemalt hispaanias.Ja küüslauku on ikka kõvasti rohkem tunda kui 1 küüne jagu. muidu aga väga kerge,lihtne suvesupp
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga