Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Magusad äädikaräimed

Eelroad

Magusad äädikaräimed

Toidutare Ellen Arnover
PrindiSoovita sõbrale
Marineeritud värsked räimed.
Retsept
portsjonile
300-400 g fileeritud räime
Esimene marinaad:
2 dl vett
1 sl 30% äädikat
2 tl soola
Teine marinaad:
1 dl vett
1 viilutatud porgandit
1 viilutatud sibulat
2 kuni 3 sl 30% äädikat
0.5 kuni 1 dl suhkrut
veidi soola
musta pipart
hakitud värsket tilli
Valmistusviis
Valmista esimene marinaad ning vala räimefileedele.
Hoia kaetult järgmise päevani külmkapis.
Järgmisel päeval keeda teine marinaad koos sibula ja porgandiga.
Lase jahtuda ning kalla seejärel räimedele.
Enne söömist lase paar päeva jahedas maitsestuda.
 
 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tuline pähkli-šokolaadijook

Argitoidud
Tuline pähkli-šokolaadijook