Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Oasalat

Rohelise oa salat seesamiseemnetega.
Retsept
portsjonile
1 kg rohelisi oakaunu
4 sl kergelt röstitud seesamiseemneid
4 sl oliiviõli
2 sl sidrunimahla
2 küüslauguküünt
soola
purustatud musta pipart
Valmistusviis Rösti seesamiseemned pannil väga madalal kuumusel; lase jahtuda. Hoia ube ägedalt keevas vees umbes 4 minutit ehk kuni kaob toores maitse. Kui õige, veel kergelt krõmpsuv staadium käes, kalla oad otsekohe suurele sõelale ja jahuta suure hulga voolava külma veega, et pehmenemine peatuks. Kuni oad nõrguvad, lõika küüslauguküüned suure kokanoaga võimalikult peeneks ja klopi kausis kokku ülejäänud ainetega. Pane oad vaagnale ja nirista kaste tihedate siksakkidena peale.

Märksõnad

toidutareoasalat

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes