Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Viineri-jääsalat

Eelroad

Viineri-jääsalat

Toidutare Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Maitsev segasalat.
Retsept
portsjonile
200 g Rakvere viinereid
100 g jääsalatit
50 g varssellerit
50 g juustu
1 pirn
3 spl tšilliketšupit
3 spl oliiviõli
30 g Kreeka pähkleid
maitserohelist
Valmistusviis Lõika jääsalat ja varsseller peenikesteks ribadeks. Võta suurem praetaldrik. Laota kõige alla jääsalati ribad, neile peale varsselleri ribad. Nüüd lõika õhukesteks viilribadeks viinerid ning laota varssellerile peale. Riivi või lõika peeneks oma lemmikjuust ning kata sellega viinerikiht. Juustukiht omakorda kata peeneks lõigatud pirniga. Sega kolmest supilusikast tshilliketshupist ja samast kogusest oliiviõlist kaste ning vala salatile. Kõige lõpuks puista taldrikule Kreeka pähklid ning näpuga maitserohelist.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga