Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Kalasupp

Kalasupp piimaga
Retsept
portsjonile
800 g värsket kala(haug, siig, forell vm)
vett
1 tl soola
8-10 tera valget pipart
7-8 kartulit
1-2 porgandit
1 sibul
3 dl piima
1 spl jahu
1 spl võid
Peale hakitud tilli
Valmistusviis Lõika kala suuremateks tükkideks ja tõsta keeva vette. Vett võiks olla nii palju, et kalatükid on veega kaetud. Lase hetk ilma kaaneta keeda ja korja pealt vaht. Lisa sool ja pipar.keeda 15 min kaane all. Koori ja tükelda kartulid ja porgandid. Haki sibul. Kurna kalapuljong läbi sõela teise potti. Kuumuta puljong ja lisa kartulid, porgandid ning sibul. Keeda veel 15 minutit, kuni kartulid on pehmed. Puhasta kala. Sega jahu ja piim ning kalla supi hulka. Keeda mõni minut ning lisa kalatükid, või ja hakitud till.  

Märksõnad

kalasuppruth

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes