Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Kuningkrevetid salatiga

Eelroad

Kuningkrevetid salatiga

Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Grillroog kaalukatele. TST-8

Ettevalmistusaeg 20 minutit, marineerimiseks 2 tundi, grillimisaeg 10 minutit.

Retsept
portsjonile
240 g kuningkrevette (40 tükki)
4 küüslauguküünt
2 laimi või sidruni mahl
2 tl oliivõli
soola
viie pipra segu
SALAT:
200 g kirsstomateid
2 kollast paprikat
50 g lehtsalatit
2 tl taimeõli
4 tl valge veini äädikat
2 tl laimi- või sidrunimahla
1 tl magusat sinepit
2 tl ürte
Valmistusviis Torka iga varda otsa 5 kuningkrevetti. Suru puruks küüslauguküüned ja sega laimi- või sidrunimahla, õli, soola ja pipraga. Hoia krevetivardaid 2 tundi marinaadis. Salati jaoks poolita tomatid, lõika paprikad ribadeks ja rebi lehtsalat suupärasteks tükkideks. Sega õli äädika, laimi- või sidrunimahla ja sinepiga. Sega juurde ürdid, maitsesta soola ja pipraga. Sega salatiained kastmega ja lase pisut tõmmata. Võta vardad marinaadist välja, nõruta ja grilli neid 10 minutit. Samal ajal pööra vardaid ning võõpa neid üle marinaadiga mitu korda. LisandiksGrillitud tomatid, mis on kaetud hästi õhukeste küüslauguviiludega.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes