Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Anšoovisesalat

Eelroad

Anšoovisesalat

Parimad salatid
PrindiSoovita sõbrale
Anšoovisesalat kartuli, tomati ja porruga õli-äädika-sinepikastmes. Enne serveerimist lase salatil külmas maitsestuda.
Retsept
portsjonile
8 keedetud kartulit
4 tomatit
1 purk anšoovisefileed (125 g)
1 väike porru
kimbuke tilli
KASTE:
3 sl õli
2 sl veiniäädikat
1 sl sinepit
noaotsatäis soola
noaotsatäis pipart
Valmistusviis Viilusta tomatid ja kartulid. Haki peeneks till ning loputatud porru. Lao kartuliviilud ja tomatid lamedale vaagnale. Pane peale anšoovisefileed. Kaunista peeneks hakitud porru ja tilliga. Sega kastmeained ning kalla salatiainetele. Lase enne serveerimist külmas maitsestuda.  

Märksõnad

anšoovisesalat

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes