Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Pidulik šampinjonisupp

Eelroad

Pidulik šampinjonisupp

Ruth Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Maitsev seenesupp.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 l värskeid sampinjone
2 sl võid või margariini
2-3 sl nisujahu
1 puljongit(kuubikust)
2 dl rõõska koort
2sl sherryt või portveini
soola
musta pipart
Valmistusviis
Pese ja puhasta šampinjonid.
Haki need mitte eriti peeneks.
Kuumuta seeni rasvas potis, mis nii suur, et kogu supp sinna ära mahub.
Puista jahu šampinjonidele peale ja sega.
Lisa lihapuljong. Keeda umbes 10 min.
Lisa koor.
Maitsesta sherry või portveiniga ning vajaduse korral soola ja musta pipraga.
Serveeri supp auravkuumalt maitsva saia, sepiku või leivaga.
Sama retsepti järgi võib teha supi ka puravikest võiriisikatest.
Külmutatud seeni on nelja portsjoni jaoks vaja natuke üle 200 grammi.
 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga