Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Juustu- porrusupp

Eelroad

Juustu- porrusupp

DeeDee Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Maitsev pidulik supp kaalukatele. TST 5

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 sibulat
250 g veisehakkliha
1 porru
6 keskmist kartulit
200 g šampinjone
500 ml köögiviljapuljongit
4 spl 10%-list sulatatud juustu
2 tl sinepit
soola, pipart
Valmistusviis
Haki sibul, prae koos hakklihaga, rasva lisamata kastrulis krõbedaks. Tükelda porru, kartulid ja shampinjonid, sega hakkliha juurde ja prae läbi. Vala peale puljong ja lase kaane all 15 min haududa. Lisa sulatatud juust ja lase sulada, maitsesta sinepi, soola ja pipraga.
 
 

KOMMENTAARID

stripes 11.jaan 2007 20:18
Ma tegin ka täna.Tõesti väga hea supp.Mulle väga maitses.
Betra 31.okt 2005 10:56
väga hea supp ja seda saab kiirelt ja hästi valmistada,minule meeldivad juustusupid väga
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool