Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Heeringas hapukoorega

Eelroad

Heeringas hapukoorega

kata Suur jõuluraamat.
PrindiSoovita sõbrale
hea panna peolauale.
Retsept
portsjonile
umbes 200 g kerg soolaheeringat
2 sl sidrunimahla
40 g porrulauku
1/2 potti tilli
1/2-1 küüslauguküüs
200 g hapukoort
Valmistusviis1. purusta küüslauk. Lõika porrulauk õhukesteks rõngasteks. Kalla heeringafilee sidrunimahlaga üle ja lõika suupärasteks tükkideks. 2. Maitsesta heeringatükid porrulaugu ja tilliga. 3. Pigista küüslauk hapukoore hulka ja kalla heeringa tükkidele. 4. Lase heerngal vähemalt kaks tundi või üle öö külmkapis seista 

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes