Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Hartšoo

Eelroad

Hartšoo

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Punane supp lamba- või veiseliha, riisi ja mustade ploomidega.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
500 g lamba- või veiseliha (rinnatükk)
2-3 küüslauguküünt
2 sibulat
2 sl tomatipüreed või 2-3 värsket tomatit
võid
1 dl riisi
1 dl marineeritud või musti ploome
soola
pipart
maitserohelist
Valmistusviis Kondine liha raiuda väikesteks tükkideks, arvestusega 3-4 tükki portsjonisse. Panna külma veega keema ja eemaldada vaht. Tunni kuni pooleteise pärast panna kastrulisse hakitud sibul, soolaga uhmris pastaks hõõrutud küüslauk, pestud riis, marineeritud või mustad ploomid ja maitsestada soola ning pipraga. Keeta tasasel tulel veel pool tundi. Tomatipüree või kooritud ja tükeldatud värsked tomatid kuumutada võis ja lisada supile enne keetmise lõppu. Serveerimisel puistata supile hakitud tilli või petersellilehti.  

Märksõnad

hartšoo

KOMMENTAARID

An. 23.nov 2010 13:37
Minu esimene Hart?oo ja ülihea ikka! Tänan
helen32 05.juuli 2007 15:22
vaga hea! soovitan
vivi9an 19.dets 2006 14:50
Lambaliha ja ploomidega ikka parem.
päkats53 23.aug 2006 18:47
Nämma supp! Ilma ploomideta on kaa väga maitsev!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga