Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Külm tomati-redisevaht

Eelroad

Külm tomati-redisevaht

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Püreesupp serveeritakse jääkülmalt.
Retsept
portsjonile
5 tk Tomat (küpsed ja suured lihatomatid)
15 tk Redis
Sool
Must pipar
2.5 dl Hapukoor
2 - 3 spl Kappar
1 spl Roheline pipar
Valmistusviis Pese ja püreesta tomatid ning suru läbi sõela, et eemaldada nahk ja seemned. Pane viljaliha mikseri segamisnõusse. Puhasta, pese ja koori redised, riivi jämedalt ning püreesta mikseriga koos tomatipüree, soola, pipra ja hapukoorega kreemjaks massiks. Maitsesta vaht kappari ja piprateradega, serveeri jääkülmalt. Värskete tomatite asemel võid kasutada ka tomatipüreed. Kaunista rediseviiludega.  

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga