Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Brüsselikapsas peekoniga

Eelroad

Brüsselikapsas peekoniga

Soome
PrindiSoovita sõbrale
Seda rooga võib pakkuda igasuguse liharoa lisandina või kerge einena.

20-40 min

Retsept
portsjonile
500 - 700 g Rooskapsas ehk brüsseli kapsas
150 g Peekon
Sool
Valge pipar
2 - 3 tk Küüslauk
Valmistusviis
Kapsad loputada ja eemaldada kollased lehed.
Keeta soolaga maitsestatud vees 15-20 minutit, kuid mitte liiga pehmeks.
Peekon lõigata viiludeks ja praadida kuumal praepannil, kuni rasv sulab, kuid liha pole veel pruunistunud.
Lisada purustatud küüslauk.
Keedetud brüsseli kapsad nõrutada sõelal ja valada siis praepannile.
Pöörata kapsast pannil ettevaatlikult koos peekoniga ja serveerida kuumalt.
Seda rooga võib pakkuda igasuguse liharoa lisandina või kerge einena, sel juhul riputada peale parmesani juustu.
 

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga