Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Seenekaaviar

Eelroad

Seenekaaviar

Soome
PrindiSoovita sõbrale
Seenekaaviar mahedatest pilvikutest (tomat, paprika, porru, petersell, till).
Retsept
portsjonile
2 dl viilit
2 sl sinepit
2 tl suhkrut
2 tl valge veini äädikat
150 g hakitud kollaseid, soo- või kasepilvikuid
1 väikesteks kuubikuteks tükeldatud tomat
1 väikesteks kuubikuteks tükeldatud kollane paprika
1 dl hakitud porrut
1 dl hakitud peterselli
1/2 dl hakitud tilli
ürdisoola
(küüslauku)
Valmistusviis Sega kõik ained omavahel kokku. Serveeri külmalt näiteks kuumade pliinide või juurvilja- ja kalapihvide lisandiks.Hea teada ! Enne serveerimist lase külmas maitsestuda. Serveeri külmalt. 

Märksõnad

seenekaaviar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes