Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Kukeseenesupp III

Eelroad

Kukeseenesupp III

Soome
PrindiSoovita sõbrale
Juustumeistri kukeseenesupp porru, porgandi, pastinaagi ja sulatatud juustuga.
Retsept
portsjonile
2 spl Õli
0.5 tk Porrulauk
1 tk Pastinaak
2 tk Porgand
1 l Kukeseen
1 l Puljong (köögivilja)
200 g Sulatatud juust
0.25 tl Valge pipar
0.5 tl Aed-harakputk
0.5 tl Tüümian
Ürdisool
2 spl Odratärklis
Murulauk (hakitud)
Valmistusviis
Kuumuta potis õli. Pöörita selles porrurõngaid ja tuletikusarnaselt peeneks lõigatud juurvilju. Lisa hulka viilutatud seened, sega ja vala juurde köögiviljapuljong. Hauta suppi umbes 15 minutit. Lisa sulatatud juust lusikatäite kaupa, lase sel supisse sulada. Maitsesta supp ja tee soovi korral paksemaks vähesesse vette segatud odratärklisega. Kontrolli maitset, lisa vajadusel ürdisoola ja puista peale hakitud murulauku.
 

Märksõnad

iiikukeseenesupp

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga