Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Paprika-tomatisalat

Punase paprika-tomati-selleri-porgandisalat majoneesiga.
Retsept
portsjonile
100 g tomateid
350 g punast paprikat (võib kasutada ka konserveeritud paprikat)
150 g porgandeid
100 g sellerit
300 g majoneesi
1 tl soola
Valmistusviis Värsked paprikakaunad lõigata pooleks, eemaldada seemned, pesta ja lõigata ribadeks. Porgandid ja sellerid keeta ja lõigata kuubikuteks. Peenestatud köögiviljad segada majoneesiga ja lisada neljaks lõigatud tomatid. Kui soovitakse teravamat maitset, võib majoneesile lisada 1 tl paprikapulbrit ja 1 sl lauaäädikat.

Märksõnad

paprika-tomatisalat

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga