Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Nuikapsa-õunasalat

Nuikapsa-selleri-õuna-tomatisalat õli-sidrunikastmes.
Retsept
portsjonile
300 g Nuikapsas
200 g Seller
200 g Õun
150 g Tomat
KASTE
1 dl Õli
1 tk Sidrun (pressitud mahl)
Must pipar
Sool
Valmistusviis Kooritud nuikapsas keeta nõrgalt soolases vees või äädikamarinaadis pehmeks ja lõigata kuubikuteks. Lisada kuubikuteks lõigatud toores seller ja õunad, kallata peale kaste, segada läbi ja lasta paar tundi kaetult seista. Enne lauale andmist lisada neljaks lõigatud punased tomatid.Hea teada ! Enne serveerimist lasta paar tundi kaetult seista ja maitsestuda.

Märksõnad

nuikapsa-õunasalat

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes