Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Kartulisupp tomatiga

Kartulisupp värskete tomatitega
Retsept
portsjonile
500 g Tomat
500 g Kartul
Supijuured
1 tk Sibul
1.25 l Puljong
Sool
Must pipar
50 g Või
Meliss ja
Petersell ja
2 spl Piparmünt
Valmistusviis Tomatid koorida (eelnevalt kasta hetkeks sõela peal keeva vette) ja lõigata neljaks. Kooritud kartulid lõigata kuubikuteks. Supijuured puhastada ja lõigata suurteks tükkideks, sibulad hakkida. Kuumas võis hautada mõni minut sibulat ja supijuuri, lisada tomatid, kartulikuubikud ja kuum puljong ning keeta 20-30 minutit nõrgal tulel. Maitsestada soola ja pipraga ning puistata peale hakitud maitsetaimi. 

Märksõnad

tomatigakartulisupp

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes