Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Austerserviku-juustusupp

Eelroad

Austerserviku-juustusupp

Soome
PrindiSoovita sõbrale
Austerservikusupp sulatatud juustu, porru ja porgandiga.
Retsept
portsjonile
0.5 tk Porrulauk
2 tk Porgand
1 l Austerservik
2 spl Õli
1 l Puljong (köögivilja)
200 g Sulatatud juust
0.25 tl Valge pipar
0.5 tl Tüümian
2 spl Odratärklis
Murulauk (hakitud)
Tüümian
Valmistusviis Pese porru ja lõika see rõngasteks. Haki porgandid tikusuurusteks ribadeks, viiluta seened. Kuumuta potis õli. Kuumuta selles segades porrut ja porgandiribasid, hetke pärast lisa tükeldatud seened, sega pisut ja kalla juurde köögiviljapuljong. Lase supil haududa umbes 10 minutit. Lisa lusikaga juurde sulatatud juust, sega ja lahusta see. Maitsesta supp ja paksenda vähesesse vette leotatud odratärklisega. Maitse ja puista peale hakitud murulauku või värsket tüümiani enne serveerimist koos värske leivaga. 

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes