Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Borš

Antud retseptile võib lisada 100-150 g kuivatatud musti ploome ja 3-4 kuivatatud seent.

40-60 min

500-600 g supiliha (konte)3 liitrit vett500 g peete300 g värsket kapsast (hapukapsast)2 porgandit1 petersell1 porrulauk1-2 sl rasvainet1 sl suhkrut1 sl 30% äädikatsoola, pipart, loorberitsoovi korral 1-2 sl tomatipüreedhapukoort, maitserohelist Valmistusõpetus: Pestud liha panna külma veega keema. Peedid, porgandid, petersell ja sibul lõigata peenteks 4-5 cm pikkusteks ribadeks ning hautada rasvaines. Lisada tomatipüree, veidi puljongit ja äädikat, et säiliks peedi punane värvus ja hautada, kuni köögivili on pehme. Peeneks lõigatud kapsas keeta lihaleemes, lisada hautatud köögiviljad ja keeta veel 5-10 minutit.Supp saab ilusa värvuse, kui talle lisada toorest, riivitud peeti (2-3 spl), mis on segatud vähese puljongi, äädika ja suhkruga. Segu lasta 20-30 minutit seista ja lisada supile otse enne lauale andmist.Antud retseptile võib lisada 100-150 g kuivatatud musti ploome ja 3-4 kuivatatud seent.Ploomid ja seened pesta, leotada ja hautada koos köögiviljadega pehmeks, kasutades hautamiseks leotamisvedelikku.

Märksõnad

boršlory

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga