Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Kalarassolnik

Eelroad

Kalarassolnik

Sonera erakogu
PrindiSoovita sõbrale
Maitsev kalasupp

20-40 min

* 500 g kala* 2 l vett* 2 pipratera* 2 vürtsitera* 4 spl kruupe* 4 kartulit* 2 hapukurki* 1 porgand* ½ petersellijuurt* 1 sibul* 2 sl rasva* 4 sl hapukoort Valmistusõpetus: Kala töötlemisjääkidest keedetakse koos vürtsidega puljong. (Olen teinud supi ikka väikesest haugist) Puljong kurnatakse ja pannakse uuesti keema. Lisatakse kruubid, mis keedetakse peaaegu pehmeks, siis kartuli- ja kurgilõigud (kuubikud) ning rasvas kuumutatud porgandi-,peterselli- ja sibularibad. Kõige lõpuks kalafileetükid ja keedetakse supp valmis. Antakse lauale hapukoorega.

Märksõnad

sonerakalarassolnik

KOMMENTAARID

Sonera 02.juuli 2009 20:15
Aga mul on kirjas kapukurk :( kuid seda ei passeerita vaid lisatakse supisse koos kartuliga.
tsonn 05.jaan 2006 00:01
Sonera unustas lisada et kurk on hapukurk ja passeeritud eelnevalt ning sidrunilõik ei tee ka paha.
chef 20.sept 2004 12:18
See on viimase peal hea supp! Olen ise mitmeid kordi teinud.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga