Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Küülikusalat

Eelroad

Küülikusalat

Suur kokaraamat.
PrindiSoovita sõbrale
Praetud küülikukintsuviilud marineeritud aedoa-paprika-redise-šampijonisalatiga.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
25 g Aeduba ehk Türgi uba
sool
0.25 tk punane paprika
0.25 tk roheline paprika
0.25 kimp Redis
37.5 g Šampinjonid
0.5 sl *šerriäädikas
1 sl kreeka pähkli õli
Must pipar
0.5 tk *küülikukints
praadimiseks võid
Basiilik (värske)
Rosépipar
Blanšeeri ube 1 minut kergelt soolaga maitsestatud keevas vees, "ehmata" jääveega. Pese ja puhasta paprikakaunad, lõika hästi peenikesteks ribadeks. Puhasta, pese ja viiluta redised ning šampinjonid. Pane kõi kaussi koos ubadega. Marineeri šerriäädikas ja kreeka pähkli õlis umbes 15 minutit, maitsesta soola ja pipraga. Loputa ning kuivata küülikukintsud, hõõru sisse soola ja pipraga. Sulata pannil või ning prae selles küülikukintse mõlemalt poolt umbes 20 minutit. Lõika liha õhukesteks viiludeks ja aseta salatitaldrikutele koos salatiga. Garneeri basiilikulehtede ning roseepipra teradega.

Märksõnad

küülikusalat

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga