Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Praelihasalat

Eelroad

Praelihasalat

Parimad salatid.
PrindiSoovita sõbrale
Praelihasalat ubade või spargli, tomatite või virsikute ja pärlsibulatega prantsuse salatikastmes.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
0.25 tk rabe peasalat
lollo rosso salat
75 g õhukesteks viiludeks lõigatud praeliha
100 g konserveeritud rohelised aeoad või sparglid
0.75 tk Tomat
1 tk või poolik konserveeritud virsik
0.25 dl pärlsibulad
(melonisektorid)
(riivitud mädarõigas)
Aed-harakputk
PRANTSUSE SALATIKASTE
Kogu salatiainetest igale sööjale oma portsjon. Lõika salat taldrikutele ribadeks. Pane sellele nõrutatud, tükeldatud oad või sparglid. Lõika liha ribadeks või viiludeks aedvilja peale. Peenesta pärlsibulad ja raputa salatile (võid riivida sekka ka mädarõigast). Kaunista tomati või virsikusektorite ja harakputkega. Niisuta prantsuse salatikastmega. Ka mädarõikaga maitsestatud vahukoor sobib praelihasalati kastmeks.

Märksõnad

praelihasalat

Uued retseptid

Kauboikartulid rosmariiniga

Argitoidud
Kauboikartulid rosmariiniga