Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Kiirsupp hakklihaga

Kiirelt valmiv koguperesupp, millele annab mõnusa maitse marineeritud kurk. Kui eelistad kartulitele makarone, võid valmistada supi ka nendega.

20-40 min

Retsept
portsjonile
0.5 tk Porgand
0.25 tk Porrulauk
0.75 tk kartul
2.5 dl vesi
62.5 g hakkliha
0.5 tk marineeritud kurk
0.25 tk köögiviljapuljongikuubik
hakitud till
0.125 tl Pune (kuivatatud)
hapukoor serveerimiseks
Tükelda köögiviljad väikesteks kuubikuteks ja porru rõngasteks. Pane porgandikuubikud veega keema ja murenda hulka puljongikuubik. 5 minuti pärast lisa kartulikuubikud ja keeda 10 minutit. Samal ajal pruunista pannil õlis porru (või sibul), mõne minuti pärast lisa hakkliha ja kuumuta. Maitsesta soola, pipra ja punega. Lõika marineeritud kurgid tükkideks ja pane koos hakklihaga supisse. Puista peale hakitud tilli ja serveeri hapukoorega.

Märksõnad

kiirsupphakklihaga

KOMMENTAARID

Cappy 18.okt 2009 19:13
Täitsa hea supp sai, ja lihtsalt valmistatav. Mar kurk andis väga hea maitse ja loomulikult ka pune :P
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool