Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Suitsukalasupp

Imehea suitsumaitseline supp valmib kerge vaevaga ja maitseb suurepäraselt ka neile, kes muidu kala ei söö.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 dl vesi
0.5 tk kalapuljongikuubik
1.5 tk kartul
0.25 tk Porgand
0.25 tk Sibul
0.25 tk Porrulauk
75 g puhastatud suitsukala (tursk, forell)
0.25 dl külmutatud rohelised herned
0.5 dl kohvikoor
0.0625 tl Must pipar
hakitud till
Kuumuta vesi potis keemiseni. Koori ja tükelda kartulid ning porgandid. Puhasta sibul ja porru ning viiluta. Pane keeva vette puljongikuubikud, kartulid, porgandid, sibul ja porru. Puhasta suitsukala luudest ja lisa supile. Keeda, kuni juurviljad on pehmed. Sega juurde herned ja kohvikoor. Lase veel korraks keema ja tõsta tulelt. Maitsesta pipra ja hakitud tilliga.

Märksõnad

suitsukalasupp

KOMMENTAARID

hipster 19.juuni 2010 18:23
Super-Super hea supp! :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes