Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Räimeseljanka

Eelroad

Räimeseljanka

paprika erakogu
PrindiSoovita sõbrale
Mõnus vaheldus tavapärasele seljankale ning sobib eriti kalasõpradele ning kaalulangetajatele.
Serveerida hapukoore ning hea värske leiva või sepikuga.

20-40 min

300 g räimefileed2 porgandit1 väike fenkolporru (15 cm jupp)2 sl õli1 l vett2 kalapuljongikuubikut2 loorberilehte2 küüslauguküüntnäpuotsatäis kuivatatud tüümiani1 tl pipraterasid1 dl rohelisi oliive1 hapu- või marineeritud kurk Valmistusõpetus:1. Haki porgandid ja fenkol. Pese korralikult porru ja viiluta.2. Pane potti õli, kuumuta ning lisa tükeldatud aedviljad ning terved küüslauguküüned. Kuumuta aedvilju veidi aega vaiksel tulel.3. Lisa potti tomatipasta ning kuumuta veel veidi aega.4. Lisa veest ja puljongikuubikust valmistatud puljong ning maitseained.5. Keeda suppi vaiksel tulel u 10 min ning lisa siis tükeldatud räimefileed, oliivid ning kurgikuubikud.6. Keeda vaikselt paar minutit, sest kala saab selle ajaga küpseks.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga