Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Punane püreesupp lisanditega

Eelroad

Punane püreesupp lisanditega

Toidutare Maire Suitsu
PrindiSoovita sõbrale
Maitsev peedisupp. Paku juurde kuival pannil pruunistatud saia.
Retsept
portsjonile
150 g Peet
0.25 tk Varsseller
0.25 tk Punane sibul
0.5 tk Küüslauk
3.75 dl vesi
0.75 tk leemekuubik
0.25 sl punane veiniäädikas
0.125 tl purustatud must pipar
kuivataud pune
JOGURTILISAND
0.75 dl jogurt (paks)
0.25 g sinihallitusjuust
0.25 tl suhkur
BRUSCHETTA
2 viilu täistera-röstsai
0.25 tk Küüslauk
oliivõli
Puhasta köögivili, lõika väikesteks tükkideks ja pane koos leemekuubikutega keeva vette. Lisa äädikas ja maitseained, lase väikesel tulel pehmeks haududa. Töötle sauseguri või köögikombainiga püreeks, aja vajaduse korral uuesti kuumaks. Pudenda sinihallitusjuust sõrmedega ja sega lusikaga jogurti hulka, lisa ka suhkur. Jaga supp taldrikutesse, tõsta jogurtisegu peale. Paku juurde kuival pannil pruunistatud saia, mis on pooleks lõigatud küüslauguküünega üle hõõrutud ja siis õliga üle pintseldatud.
Hea teada !
Ühe terve varsselleri võid asendada 100 g sellerimugulaga.

Uued retseptid

Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga

Argitoidud
Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga