Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Tomatisupp III

Tomatisupp. 1 portsjon - 212 kcal.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 tk Sibul
1 küüs Küüslauk
1 tl taimeõli
2 tl tomatipasta
100 g kooritud konservtomatid
0.5 tl Rosmariin
0.5 dl kuiv punane vein
1.5 dl köögiviljapuljong 0.5 tl pulbrist
suhkur
1 noaotsatäis sidrunikoor
sool
Must pipar
1 sl väherasvane parmesani või muu juust v. muu kõva juust
1 viil terasai
garneeringuks basiilikulehed
Haki sibul ja küüslauk. Kuumuta kastrulis õli ning hauta sibul ja küüslauk klaasjaks. Lisa tomatipasta, tomatid ja rosmariin. Vala juurde punane vein ja köögiviljapuljong. Keeda pidevalt segades 5 minutit. Maitsesta tomatisupp sidrunikoor, soola ja pipraga. Puista peale riivitud juust ja serveeri saiaviiluga.

Märksõnad

iiitomatisupp

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes