Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Makrasalat

Eelroad

Makrasalat

Targu talita.
PrindiSoovita sõbrale
Mõnus talvine makrasalat.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 tk suurem keedetud kartul
1 tk keedetud porgand
50 g juust (Atleet,Emmental,Eesti,Saare või muu kõva juust)
1 pakk makrapulgad
1 sl majonees
2 tk keedetud muna
2 tl hakitud till
2 tl hakitud petersell
Kui keedetud porgandit käepärast pole, toimige järgmiselt. Koorige ja riivige porgand jämeda riiviga või lõigake tuletiku suurusteks ribadeks. Kuumutage porgandit 2-3 minutit keevas soolaga maitsestatud väheses vees või mikrolaineahjus. Nõrutage ja jahutage. Keedetud kartul ja porgand lõigake ribadeks. Juust riivige jämeda riiviga. Krabipulgad tükeldage. Munad hakkige või riivige. Salatiained (välja arvatud munad) võib ettevaatlikult segada. Lisage majonees ja segage veel kord ettevaatlikult tõstes. Salat pange kaussi, peale riputage hakitud muna ja maitserohelist. Salati võib aga "ehitada" otse salatikaussi või taldrikutele. Salatiained (välja arvatud muna) pange kihiti taldrikule, valage peale majonees ning riputage peale muna ja maitserohelist. Salati välimus saab pidulikum, kui kaunistate selle krabipulgatükikeste ja tervete maitserohelise lehtedega.

Märksõnad

makrasalat

KOMMENTAARID

rukkilill 31.okt 2006 17:25
kartuli asemel võib ka keedetud riisi kasutada
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes