Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Neerusalat

Hiina roog. Neeru-kurgisalat õlikastmes.
Retsept
portsjonile
62.5 g seaneerud
50 g värske kurk või lehtsalat
1 tl sojakaste
1 tl seesami- või oliivõli
(äädikas)
(sool)
Seaneerudel eemaldatakse kelmed ja rasv. Neerud lõigatakse peenteks ribadeks, valatakse üle keeva veega ja keedetakse küpseks, kurnatakse. Salat pestakse ja lõigatakse või rebitakse väiksemateks lehtedeks, kurk lõigatakse ribadeks. Lehtsalatiga valmistades asetatakse neerutükid salatilehtedele, kurgiga valmistades pannakse neerutükid alla ja kurk peale. Õlist ja maitseainetest valmistatakse marinaad, mis valatakse salatile. Lehtsalati puhul lisatakse äädikat.

Märksõnad

neerusalat

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga