Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Suitsukanapirukas

Eelroad

Suitsukanapirukas

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Paprikamaitseline kanapirukas on hea kohvikõrvane.

20-40 min

Retsept
portsjonile
500 g lehttainas
2 tk *suur suitsukanakoib
1 tk punane paprika
200 g Créme Bonjour (küüslaugu)toorjuust
1 dl riivjuust
1 sl värske hakitud tüümian
määrimiseks muna
Sulata tainas ja rulli piklikuks tükiks. Haki kanaliha ja paprika. Sega juurde toor- ja riivjuust ning hakitud tüümian. Määri segu tainale ja keera tihedalt rulli. Pintselda munaga ning küpseta praeahjus 200°C juures 35-40 minutit. Lase pirukal veidi jahtuda ja lõika siis parajateks tükkideks. NIPP: Kui pirukas kipub pealt liiga pruunistuma, kata see foolimiga.

Märksõnad

suitsukanapirukas

KOMMENTAARID

Lisette 30.mai 2018 20:18
Mitmele inimesele pirukat jagub?:)
Lizzzzz 30.mai 2018 20:02
Oli hea,aga kartsin et ananass teeb piruka liiga magusaks:):(
Anne 06.juuni 2014 22:20
Väga väga hea.Tütar algus ei tahtnud,kuna seal paprika,mida ta ei söö aga proovis ikka ja kogu pere pugis mönuga...TEEME JÄLLLE.
Elli 31.mai 2014 18:36
Imehea pirukas! Pere sõi ja kiitis! Kõike oli koostises parasjagu. Üks miinus - liiga ruttu sai otsa :) .
Mailis 28.mai 2013 14:45
Väga hea sai! lisasin veel sampiljone ja ananassi. mõnus...
Liis 04.dets 2009 09:17
Tegelikult tuleb parem kui teed ühest lehttainast kaks pirukat - siis ei jää ka tainas nätske.
rail 22.mai 2009 10:59
need, kellel seest nätskeks jäi, tegid arvatavasti midagi valesti . Võibolla jätsid taina liiga paksuks, e. rullisid liiga vähe laiali.. Mul sai küll superhea. Kõigile maitses ja ei olnud ka soolane.
kesteine 01.dets 2008 18:06
Minul ei jäänud nätskeks ega midagi. Alguses oli pisut vedela võitu, aga kui lasin ära jahtuda, siis oli imetabane
carita 21.nov 2008 10:34
Minul jäi ka lehttainas natuke nätskeks. Pärast seda olen alati küpsetanud väiksed ruudud, ehk palju pirukaid :) Ja kaa, väga head, ja mugav süüa ;)
pääsusilmake 26.juuni 2008 16:07
Pirukas on hea.Kuid minul tuli miskipärast soolane,ise soola ei pannud ja kasutasin just küüslaugu maitselist toorjuustu.
jannza 27.mai 2008 16:52
Ülihea pirukas. Nätskeks ei jäänud mul midagi. Lemmik!
merilin 21.veeb 2006 15:53
Merevaiguga on ilmselt ka hea, aga maitse on kindlasti teistsugune, sest merevaik on sulatatud juust. Toorjuustud on pehmema ja kreemisema maitsega.
katix 21.veeb 2006 14:40
Väga hea maitsev. Kasutasin toorjuustu asemel tavalist "Merevaiku".
lill 14.nov 2005 08:06
Maitselt väga hea aga mulle ei meeldi, et lehttainas jääb seest nätseks aga võib-olla oli viga minus.Täidis on väga hea.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga