Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Kreveti enchilada

Eelroad

Kreveti enchilada

Paprika erakogu
PrindiSoovita sõbrale
Enchilada on lihatükkide või hakklihasegu, ubade ja muude lisanditega (tomat, juust) täidetud maisitortilla, mis on ahjus üle küpsetatud. Antud retsept on selle variatsioon kodumaiselt.

kuni 20 min

100-120 g murulauguga toorjuustu1,25 dl riivjuustu1 sl piima170 g väikseid külmutatud krevette või krevette soolveeslavashi0,5 dl salsat1. Pane keedupotti toor- ja riivjuust ning piim ja keeda nõrgal kuumusel 4-5 minutit, kuni juustud on sulanud ja segu ühtlane.2. Vala sulanud krevetid juustusegu hulka.3. Hauta segu, et krevetid läbi kuumeneksid.4. Lõika lavash parajateks tükkideks, soojenda ning tõsta selle keskele kreveti-juustu segu.5. Rulli kokku ning serveeri kuuma salsaga.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga