Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Tabbouleh

See maitsev salat pärineb Liibanonist, kus seda serveeritakse külma eelroana. Salat pakitakse rohelise salati lehtedesse ja süüakse sõrmede vahelt.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
62.5 g Bulgur
1.25 dl keev vesi
125 g küpsed tomatid
62.5 g Sibul
Piparmünt
Petersell
sool
pipar
0.25 dl oliiviõli
0.25 dl sidrunimahl
Kalla bulgur suurde kaussi ja lisa keev vesi väikeste portsjonite kaupa sedavõrd, kuidas see tangudesse imendub. Lase pärast viimase veeportsjoni lisamist 5 minutit seista ning tõsta seejärel kahvliga õhuliseks. Lisa peenestatud tomatid koos nendest imbunud vedelikuga, peenestatud sibul ja maitseürdid, oliiviõli, sidrunimahl ning soola ja pipart. Sega tabbouleh (hääldus:tabulee) põhjalikult läbi ja lase enne serveerimist jahedas kohas 3 tundi seista, paar-kolm korda põhjalikult segades.

Märksõnad

tabboulehtoidutare

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes