Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Anšoovisepirukas

Eelroad

Anšoovisepirukas

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Anšoovis lisab muidu mahedamaitselisele juustupirukale huvitava maitsenüansi.Tasub proovida. Maitseb ka neile, kes muidu anšoovist eriti ei armasta.

20-40 min

Retsept
portsjonile
500 g lehttainas
3 tk kollane sibul
1 tk Porrulauk
1 purk (125 g) anšoovisefilee
2 tk muna
2 dl kohvikoor
3 dl riivjuust
Koori ja haki sibulad. Kuumuta mõni minut võis või õlis, kuni sibul muutub klaasjaks. Viiluta porru. Rulli vajadusel tainast ja lõika lahtikäiva vormi põhjast veidi suurem põhi. Kata vormi põhi ja ääred tainaga. Tõsta peale sibula-porru segu. Kata anšoovisefileedega. Klopi lahti munad. Lisa koor ja pool juustust. Vala vormi. Puista peale ülejäänud juust. Küpseta ahjus 225°C juures 25 minutit. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

Märksõnad

anšoovisepirukas

KOMMENTAARID

Kaarel 10.juuni 2012 16:20
täna proovin! päris põnev, et kuidas an?oovis pirukale mõjub!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga