Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Kirju salat kammkarpidega

Eelroad

Kirju salat kammkarpidega

Suur kokaraamat.
PrindiSoovita sõbrale
Värvikas salat vermutis hautatud kammkarpidega.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 tk väike salatsigur
1 tk väike punasigur
0.5 tk punane paprika
2 sl šerriäädikas
0.25 tl Dijoni sinep
sool
värskelt jahvatatud must pipar
1 tk šalottsibul
4 sl kreeka pähkli õli
300 g külmutatud kammkarbid
20 g või
5 sl kuiv vermut
Lõika salatsigurist kiilukujuliselt välja juurikas, eralda paar ilusat lehte ja pane kõrvale, ülejäänud lõika ristiviiludeks. Puhasta ja pese punasigur ning rebi lehed suupärasteks tükkideks. Pese, puhasta ja lõika paprika väga väikesteks kuubikuteks. Sega äädikas, sinep, sool ja värskelt jahvatatud must pipar kokku salatikastmeks. Koori ja haki šalottsibul ning lisa kastmesse, klopi sisse õli. Sulata ja viiluta kammkarbid. Sulata pannil või ning prae selles kergelt kammkarpe. Vala peale vermut ja hauta kaane all 2 minutit. Sega salat kastmega ja jaota taldrikutele. Aseta taldriku serva kammkarbid. Redutseeri (keeda kokku) karpide keeduvedelikku ja lisa igale portsjonile 1 tl. Garneeri kõrvalepandud salatsiguri lehtedega.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga