Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Šampinjonisupp II

Eelroad

Šampinjonisupp II

Kodu ja Aed. Mai 2005.
PrindiSoovita sõbrale
Šampinjonisupi kõrvale sobib pakkuda juustukuklit.

20-40 min

Retsept
portsjonile
0.25 tk Sibul
0.25 tk Varsseller
0.5 sl või
0.5 sl nisujahu
150 g köögiviljapuljong (0.25 kuubikut + vesi)
100 g värsked šampinjonid
50 g piim
50 g rõõsk koor
sool
Must pipar
hakitud petersell ja till
Haki varsseller ja sibul peeneks ning kuumuta kastrulis sulavõis. Lisa jahu, sega ja vala puljong juurde. Viiluta seened ning kuumuta pannil väheses rasvaines. Sega seened supi hulka. Lisa piim ja rõõsk koor, keeda tasasel tulel kuni 10 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Serveerimisel riputa peale hakitud peterselli ja tilli. Juurde paku näiteks juustukulit.

Märksõnad

ii

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga