Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Kurgipüreesupp

Eelroad

Kurgipüreesupp

Kodu ja Aed. Mai 2005.
PrindiSoovita sõbrale
Leige kurgipüreesupp.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1.5 dl köögiviljapuljong
0.25 tk pikk kurk
0.5 tk Tomat
0.5 dl maitsestamata jogurt
värske münt
tabascokaste
(jää)
Aja köögiviljapuljong korraks keema. Tükelda kurk ja üks tomat ning lisa need leemele. Lisa tulelt võeud leemesse jogurt ja värske münt. Püreeri supp ning maitsesta tabascoga. Teise tomati otsa tee sügav ristlõige ja eelamda seemned. Tükelda tomat. Lisa tomatitükid supisse ning kaunista mündilehekestega. Kurgipüreesuppi võid serveerida ka täiesti külmalt. Selleks lisa supisse jääd.

Märksõnad

kurgipüreesupp

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga