Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Argipäevased hakkliha-pannileivad

Eelroad

Argipäevased hakkliha-pannileivad

Toidutare TT foorum - Maire Suitsu
PrindiSoovita sõbrale
Kuumad pannileivad

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
2 tk röstsai
KATE
112.5 g segahakkliha
0.5 tk muna
0.25 tk Sibul
0.5 dl maitsestamata jogurt
0.25 dl Riivsai
0.25 tl sool
Paprika (jahvatatud)
valge pipar (jahvatatud)
Lõika sibul hästi peeneks ja sega ülejäänud ainetega kokku.
Rösti leivaviilud rösteris või kuival pannil. 
Jaga hakklihasegu jahtunud saiaviiludele ja määri suure noaga ühtlase kihina laiali.
Segu võiks isegi veidi üle serva ulatuda, kuna hakkliha küpsemisega kaasneb üsna tuntav kokkutõmbumine.
Pane viilud õlisele pannile, hakklihakiht allpool, ning küpseta suhteliselt madalal kuumusel 10 minutit.
Tõsta pruunistunud ja läbiküpsenud hakklihakihiga leivad taldrikutele, liha üleval; aseta peale tomatirattad ja puista üle murulauguga.
Serveeri otsekohe. 
 
Lisandiks:
2 suuremat tomatit
murulauku

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga