Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Õllesupp sibulaga

Maitsev püreesupp

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 tk Sibul
0.5 sl või
1.5 dl vesi
0.25 tk leemekuubik
1.25 dl hele õlu
1 tk munarebu
0.5 dl rõõsk koor 35 %
sool
Valge pipar
Tüümian
Hauta õhukesteks poolrõngasteks lõigatud sibulat võis madalal kuumusel ja sagedasti segades 10 minutit. Lisa õlu ja leem, hauta vaevalt keevana 30 minutit. Töötle supp püreeks. Klopi munarebud koorega läbi ja kalla peene nirena supi hulka, viimast energiliselt segades. Aja supp segades uuesti kuumaks, maitsesta lõplikult.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tuline pähkli-šokolaadijook

Argitoidud
Tuline pähkli-šokolaadijook